Privat

Privat

At lukke ”fremmede” ind i sit private hus, er ikke noget man gør uden overvejelser. Alba Service er bevidst om dette og benytter derfor som udgangs punkt altid samme assistent til det enkelte hjem.

Vi foretager ikke kvalitetstjek uden foregående aftale, igen for at begrænse færdsel i hjemmet.

Alba Service tilbyder rengøring i private hjem med en frekvens, der er tilpasset netop det behov, der er i det enkelte hjem og ved den enkelte opgave. Vi bruger en del tid på at forventningsafstemme sammen med vore private kunder, så vi i fællesskab finder en løsning, der sikrer dig det bedste resultat.

Vi tager dine behov, ønsker og krav alvorligt. Det gælder både det aftalte kvalitetsniveau, men også mere specifikke ønsker, som eksempelvis brug af allergivenlig rengøringsmiddel, kan selvfølgelig efterkommes.

Rengøring ved specielle lejligheder, før eller efter en fest, fraflytning af lejemål eller lign., vi finder en løsning.

Alba Service kan ydermere tilbyde vinduespolering og møbelrengøring, hvilket er meget tidskrævende især som privatperson.

I forbindelse med en rengøringsaftale, kan vi ligeledes tilbyde vore privatkunder yderst attraktive priser på disse områder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og snak om netop jeres udfordringer.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os