Firmaprofil

Firmaprofil

Alba Service er en danskejet service virksomhed, der har eksisteret siden år 2000.

Rengøring udgør vores kerneområde, derudover tilbyder vi forskellige service på en række relaterede områder.

Alba Service opererer fortrinsvis i Midtjylland med base i Herning. Vi har dog kunder i hele Jylland, og som udgangspunkt har vi ingen geografisk grænse.

Alba Service har en flad virksomhedsstruktur, vi kan derved altid handle hurtigt og kvalificeret i forhold til kundernes ønsker og opgavernes omfang og krav.

Som en del af vores forretningsstrategi, er fordyrende led bevidst valgt fra, således vi kan tilbyde vores kunder høj kvalitet til attraktive priser.

I Alba Service betragter vi vores kunder som samarbejdspartnere.

Vi går ikke efter en hurtig gevinst, men ønsker derimod langsigtede relationer, der er til gavn og udvikling for begge parter.

Vi er meget fleksibel med hensyn til lokale omstændigheder, ønsker og behov. Derfor udføres der altid individuelle rengøringsplaner for hver enkelt kunde.

Alba Services medarbejdere betragtes også som samarbejdspartnere. Det er Alba Services filosofi, at glade og tilfredse medarbejdere er vejen til grundig og veludført arbejde.

Rengøring er i bund og grund en tillidssag. Alba Services medarbejdere er dette bevidst og sikrer med deres faglige stolthed, at aftaler overholdes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os